Производство на арматурни заготовки

Арматурните заготовки се изготвят по задания и размери на клиента. Армировъчната стомана, която използваме, е от най-високия клас B500B и B500C и е придружена с всички необходими сертификати за качество и спецификации за механични свойства. Арматурата се обработва автоматизирано чрез огъване, изправяне и разкрояване до 2Д и 3Д продукти с различна големина и форми. Имаме капацитет за производство на всички видове арматурна заготовка, която се влага в жилищното и промишленото строителство.
Арматурният ни цех е оборудван с виокотехнологични, автоматизирани производствени линии последно поколение. Периодично влагаме ресурси в подобряване на работните процеси, за да задоволим изискванията на клиентите си. Последната ни инвестиция в техника от висок клас ни дава възможност за много висок капацитет от производство на арматурни столчета.
Опитът ни в производството на арматурни заготовки датира от малко след стартирането на компанията през 1993 година. За целият този период се убедихме в необходимостта от автоматизация и дигитализация на производствените процеси. Благодарение на въведените стандарти на качество и високо профилирана техника и софтуер днес успяваме да постигнем:

  • Високи стандарти за качество на арматурната заготовка
  • Елиминиране на грешки още при въвеждане на заявките, което спестява производствено време
  • Висока производителност
  • Улесняване спазването на сроковете към клиентите
  • Много висок капацитет за производство на арматурни столчета
img
img

Галерия

Свържете се с нас

От 28 години участваме в изграждането на стабилни основи и създаваме стабилни партньорски отношения.

Контакти